Bericht versturen
Thuis

Dongtai Dingxing Machinery Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Dingxing Machinery heeft twee productiebases, Donguan Dingyi Machinery Co., Ltd. en Dongtai Dingxing Machinery Technology Co., Ltd.

Dingxing Machinery Co, Ltd. is een post-press machinebedrijf dat professionele R&D, productie en verkoop integreert.Dongguan Dingyi werd opgericht in de Chinese machinestad Dalingshan Town, Dongguan City, in september 2008. Na bijna 10 jaar geconcentreerde ontwikkeling heeft het bedrijf unanieme lof gekregen van de industrie en klanten in de drukkerij- en lamineerindustrie, en is het uitgegroeid tot een benchmark-onderneming in de Chinese lamineermachine-industrie.Onder het voortdurende onderzoek van het technische team van het bedrijf zijn een aantal nationale patenten voor uitvindingen en gebruiksmodellen verkregen.Om binnenlandse en buitenlandse klanten efficiënter en sneller van dienst te kunnen zijn, heeft het bedrijf in april 2018 Dongtai Dingxing Machinery Technology Co., Ltd. in Jiangsu opgericht en in oktober 2019 officieel in productie genomen. Sindsdien zijn er twee productiebases, "Dingyi " in het zuiden en "Dingxing" in het noorden zijn gevormd, met een totale bouwoppervlakte van bijna 28.000 vierkante meter, die binnenlandse en buitenlandse klanten beter zal bedienen.

Het bedrijf houdt zich aan het bedrijfsprincipe van "Kwaliteit is leven, klant is God", en streeft ernaar om "Een industriebenchmark te worden, een internationaal merk op te bouwen en wereldwijde gebruikers te dienen" merkfilosofie, en houdt zich aan de "innovatie, waarheid zoeken , hard werken en pragmatisch" beleid.Implementeer het serviceconcept van "klanttevredenheid, wederzijds voordeel en win-win".

Belangrijkste producten: automatische intelligente high-speed laminatormachine, automatische medium-speed laminatormachine, automatische kartonnen laminatormachine, automatische flip-flop stapelaarmachine, automatische 5-laags laminatormachine en automatische stapeldraaimachine.

China Dongtai Dingxing Machinery Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

China Dongtai Dingxing Machinery Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1China Dongtai Dingxing Machinery Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 2China Dongtai Dingxing Machinery Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 3

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Dingxing Machinery Co, Ltd. is een post-press machinebedrijf dat professionele R&D, productie en verkoop integreert.Dongguan Dingyi werd opgericht in de Chinese machinestad Dalingshan Town, Dongguan City, in september 2008. Na bijna 10 jaar geconcentreerde ontwikkeling heeft het bedrijf unanieme lof gekregen van de industrie en klanten in de drukkerij- en lamineerindustrie, en is het uitgegroeid tot een benchmark-onderneming in de Chinese lamineermachine-industrie.Onder het voortdurende onderzoek van het technische team van het bedrijf zijn een aantal nationale patenten voor uitvindingen en gebruiksmodellen verkregen.Om binnenlandse en buitenlandse klanten efficiënter en sneller te bedienen, heeft het bedrijf in april 2018 Dongtai Dingxing Machinery Technology Co., Ltd. in Jiangsu opgericht en in oktober 2019 officieel in productie genomen.

China Dongtai Dingxing Machinery Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

China Dongtai Dingxing Machinery Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1

 

China Dongtai Dingxing Machinery Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 2

 

China Dongtai Dingxing Machinery Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 3

Dongtai Dingxing Machinery Technology Co., Ltd Dongtai Dingxing Machinery Technology Co., Ltd Dongtai Dingxing Machinery Technology Co., Ltd Dongtai Dingxing Machinery Technology Co., Ltd
1 2 3 4
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Importeur

Exporteur

Verkoper

Merken : DINGXEN

Aantal werknemers : 200~300

Jaarlijkse omzet : 12000000-20000000

Opgericht Jaar : 2008

Export pct : 40% - 50%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Dongtai Dingxing Machinery Technology Co., Ltd Certificaten China Dongtai Dingxing Machinery Technology Co., Ltd Certificaten China Dongtai Dingxing Machinery Technology Co., Ltd Certificaten China Dongtai Dingxing Machinery Technology Co., Ltd Certificaten